Påmelding og betaling via medlemsprofil

Påmelding til høstens partier gjøres i det mye medlemssystemet Weborg via våre hjemmesider www.turnforening.no

Vi planlegger å åpne for påmelding til høstens partier mandag 22.juni.

Alle medlemmer i Stavanger Turnforening har en egen medlemsprofil i Weborg.

Vi oppfordrer alle til å logge seg inn i medlemsprofilen sin og påse at de har riktig innloggingsinformasjon før påmelding. For å få passord til profilen i det nye medlemssystemet kan følgende link brukes: https://stavangerturn.weborg.no/login/forgot

I Weborg skjer betalingen ved bruk av Visa eller Mastercard. En mottar betalingslink på mail i august i forbindelse med betaling av treningsavgift for høstsesongen 2020.

Nye medlemmer må betale medlemskontingent samtidig ved påmelding til høstens parti.

NB: Medlemskontingenten betales kun 1 gang i året, så denne ilegges kun de som er nye medlemmer til høsten.

Stavanger Turnforening er en ideell forening som er avhengig av medlemmenes dugnadsinnsats. Ved påmelding aksepterer foresatte/medlemmet å ta del i foreningens dugnadsarbeid.
Ved utmelding, eller avslutning av treningsforholdet, skal det gis beskjed pr. epost til post@stavanger-turnforening.no, eller til vårt kontor. Det er ikke tilstrekkelig med muntlig beskjed til treneren.

SPØRSMÅL/PROBLEMER MED REGISTRERINGEN

Kontakt administrasjonen her.