Steffen Kristensen har blitt ansatt som sportsligleder for Stavanger Turnforening.
Han har vært medlem i klubben i snart 20 år og siden han var 13 år har han vært med på det Norske herrelandslagets hvor han har representert Norge i store mesterskap som EM og VM.  Han har også flere medaljer fra både Norgesmesterskap og Nordiskmesterskap.
Steffen har i de senere årene jobbet som trener for oss innen en rekke ulike partier både i gymnastikk og apparatturn. Han er akkurat ferdig med Topptrener 1 studiet som er et samarbeid med Norges Idrettshøgskole og Olympiatoppen, har også tatt en rekke kurs innen det norske og det internasjonale turnforbundet.

Steffen sier følgende om sine visjoner for Stavanger Turnforening:
Jeg ønsker å utvikle en rød tråd i gymnastikktilbudet vi har, Stavanger Turnforening er kjent for sitt brede omfang der vi har tilbud helt fra de yngste med «Foreldre og barn» og opp til senior Trim.
Målet mitt er å sette mer fokus på personlig utvikling, der hvert fremskritt blir sett på som en prestasjon.
Jeg håper min erfaring og kompetanse kan være med på å utvikle Stavanger Turnforening til å bli et av byens beste idrettstilbud til barn og voksne i utvikling.
Jeg ser frem til å jobbe sammen med styre, trenere, foreldre og utøvere slik at vi i fellesskap kan kan bringe videre Stavanger Turnforenings stolte tradisjoner.

SteffenDiplom